I was born a champion..

Låttips! chris brown - champion

Sen har jag lite andra tips med för alla som gillar te :) Själv älskar jag att koppla av med en kopp te å och då :) Här har ni mina två favoriter just nu som dessutom är grönt te som är nyttigt!




Sommartips!

De här linnet tipsar jag starkt om! sjukt skönt tyg och sitter supersnyggt på! :) de är ett oversize linne från märket "three little words" klickade hem två stycken för dom va så jävla snygga och sköna :)





Beställda från Nelly.com :)

Sommarväder!

Underbart med sommarvärme ute nu! :) solat massor och blivit brun.. helt sjukt gott! :) Hänt massa haha, lite seg med att uppdatera nu mera för grejar för fullt i lägenheten, längtar tills allt blir färdigt :D de kommer bli så snyggt!!

Idag har vi varit och kollat på tapeter och de fanns så mycket snyggt så vi får beslutsångest över vilka vi ska ha haha, jaja men så är det ;) har också hunnit gå på möte med bästa Emma och sedan mött upp Cattis som också skulle på möte idag haha massa möten hit och dit :P men så kan de va.. efter det drog vi och fikade på en uteservering i underbara solen! helt sköönt ute :) tycker de ska hålla i sig lika fint väder hela sommaren.

Nu har man verkligen fullt upp och inget kan bli bättre än vad det är nu! :D på måndag ska jag och älskling till Ikea och kolla säng, inredning och massa annat roligt :) längtar som fan!


Här kommer en härlig bild jag tog igår innan jag skulle ut och glassa hela dagen i solen!


Sorry

Väldigt dålig uppdatering men det är massa som hänt :) haha.. först pajjade datorn så fick beställa hem en ny och fick hem den idag :) är supernöjd! de fick bli en Asus Eee mini pc (seashelldesign) vit :) de blev mer eller mindre ett impulsköp eftersom den andra bara la av, men den här är verkligen skitbra så de blev ett lyckat köp ändå ;)

och sen har jag haft fullt upp med att renovera köket här hemma men nu är det färdigt och de blev riktigt fint :) sen nu har även min pojkvän köpt lägenhet så nu håller vi på att renoverar där. Det kommer bli nymålat och tapetserat över hela lägenheten så kommer bli skitsnyggt! och längtar tills vi kan flytta in och ska åka till ikea för massa nya inköp till lägenheten :)


RSS 2.0