Hampus Gästar!

http://www.youtube.com/watch?v=PIxEISCUN3k


http://www.youtube.com/watch?v=5tgKKP_f1eQ


Här har ni två goa låtar att bara ligga och ta det lugnt till! Riktigt bra.
Tänker lite på sommaren när jag hör dessa, så det får bli en sommarbild!.- 
Caio bella !

Innetofflor!

Nu när det är så himla kallt ut så är det mysigt med varma innetofflor, så vara bara tvungen att köpa dessa när jag sprang på dom inne på lindex. :) Är aldrig inne på lindex men mamma gick in dit och skulle kika på något så jag hängde med henne, så fick jag syn på dessa mysiga :)






"Kärleksmums"

Älskar verkligen kärleksmums "snoddas", "mockarutor" som man också kan kalla det ;) Här slänger jag upp ett recept på det iaf eftersom det är lätt, går fort att göra och är skitgott!

Ingridienser:

  • 150 g smör eller margarin
  • 2 st ägg
  • 3 dl strösocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 1,5 dl mjölk
  • 4,5 dl vetemjöl

Glasyr:

  • 50 g smör eller margarin
  • 3 msk starkt kaffe eller 3 msk vatten och 0,5-1 tsk frystorkat kaffepulver
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker

Garnering:

  • 1-2 dl kokosflingor

 

Utrustning du behöver:

  • 1 st långpanna ca 40x32 cm med minst 3 cm hög kant
  • elvisp


Gör såhär:

Smält smöret/margarinet och låt svalna.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.
Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.
Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.
Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 10-15 minuter.

Gör glasyren.
Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.
Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor.

 Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.


Hårförlägning.

Har fått väldigt mycket förfrågningar om just mitt hår så tänkte skriva lite om det i inlägget :)
Vad jag använder för löshår, hur jag stylar det m.m..

Jag köper mitt löshår på www.rapunzelofsweden.se


Jag brukar alltid sätta i med "microringar" och det har funkat jättebra hittils. En nackdel var att det löshåret fällde en del.
Men jag testade en ny grej och satte in löshår slinga för slinga med keratinvax. och de va verkligen jättebra för det känndes met äkta! så jag skulle nog rekomendera att sätta i med keratinvax om man vill ha i löshåret länge. Och om man bara vill använda löshår vissa tillfällen så funkar clips väldigt bra :)

TIPS! Använd mycket balsam och hårinpackningar för bästa hållbarhet. Sov i fläta! Och om man ska sätta i med keratinvax så platta inte håret förlångt in eller blås håret med för hög värme, då kan allt bli en stor smet.. :)

Hur jag stylar håret!
Det är väldigt olika beroende på vart jag ska. T.ex om jag ska ut och festa så brukar jag tupera det lite så ja får en snygg volym på håret. Ska jag ut på stan och fika eller shoppa brukar jag ha en "ledig" frisyr där jag sätter upp i en ruffsig toffs eller "bulle".  


Dagens Tips.

Den här fuktighetskrämen luktar jättegott och är riktigt bra för att vara h&m's egna märke :)
Tipsar starkt om denna för dom som vill ha något som luktar gott, är riktigt bra och kostar inte mkt.


Espresso house!

Hetast låt just nu! September - Mikrofonkåt




Café mys med varmchoklad i det kalla värdret ;)




Hampus inlägg!

 

* Kängor på både killar och tjejer! Det är riktigt snyggt!

* "Björnfitta’’ ( Pälsmössa )

* Slitna jeans.

* Tjejer och killar som vågar ha sin egen stil.

* Judit & Judit. Haha!








* Killar som går med byxorna så långt ner att hela deras röv syns, ingen vill se din röv, borde finnas en gräns hur långt ner man får ha dom.. det vidrigaste är när man ser skit ränder i deras underkläder hahahaha. Samma med tjejer med för mycket uringning sexigt men det blir lite för mycket när nippels börjar synas hahaha.

* Personer med ihopväxta ögonbryn, ser inte snyggt ut.

* Tjejer med shiitfaces (alltså för brunt kladd i ansiktet)

* Tjejer som dränker sig i brun utan sol. Det är meningen att man ska bli "brun" inte orangeröd eller dark chocolate take it easy remember, less it more!

* Tjejer med överdrivet mycket vitt eller ljusrosa läppstift, jag fattar inte varför.. det ser ju bara äckligt ut

* Män som går med sin flickvän/fru/barn och spanar in andra tjejer SKABBIT! Så pinsamma är dom och jag tycker synd om deras flickvän/fru som är hur vackra som helst och ändå lägger inte deras man märke till dom utan spanar hellre in andra det är skämmigt.



*
"Mammaspojkar" 25åringar och uppåt som bor hemma och inte klarar sig på egen hand utan låter deras mamma vara som en pass upp slav till dom.. plockar upp deras skit, lagar deras mat, tvättar och viker deras kläder osv det är pinsamt och fel.. dom borde ta hand om deras gamla mamma och inte tvärt om.



*
Killar som dränker sig i parfym & deospray för att dölja svett lukten! såkallad "raggardusch". Nu ska jag förklara några saker för er ;) Det luktar inte bättre för att du tar på dig mer parfym/deo eller jo i 3 sek haha sen efter det stinker det dubbet så mycket som innan för att både parfym och deo ska man ta på nyduschad! Det är inte till för att ta bort svett lukt som redan blivit! Ta en dusch för fan sen sätt på deo!



 * Folk som dömmer fast dom inte vet ett skit om den personen.. don't judge a book by its cover..  read it first.


 /Hampus

Inköp!

Dom här skorna är överst på min inköpslista! Skitsnygga! och dom kommer verkligen passa bra på nyår ;)

Vad tycker ni om Ankelboots i wedge-modell? Snygga? Fula?
Jag ääälskar dom iaf!


Ringar.

Jag tycker det är skitsnyggt med stora ringar på fingrarna! Det kan göra en hel outfit :) jag har aldrig tyckt så bra om att ha på mig ringar förrut, men nu får det bli en stor ändring på det för det är verkligen snyggt :)

Va tycker ni om smycken som ringar, halsband, örhängen och armband? ska man ha det eller inte?
Jag tycker skitbra om smycken och det är viktigt med smycken ibland, det gör att man kan se lite fräshare ut och glammigare bl.a ;) beroende på vad man har till vilka kläder osv.. 

 


Snööö!

Underbart med snö verkligen! fyfan va kul det är.. Det är mysigt när de snöar ute, man tänker på julafton, kan tända massa mysiga ljus, och massa annat mys! Men synd att det måsta vara sorm ute idag? och snökaos överallt? De kunde bara snöat sådär mysigt utan stormen haha. För nu har mamma och pappa åkt till Stockholm Arlanda och är redan påväg hem nu, dom har varit och hämtat våran nya lilla vovve :) lääängtar så tills dom kommer hem så man slipper oroa sig och får se den nya hunden :) Men dom har fortfarande långt kvar hem, men de är verkligen så typiskt! haha sist gång när vi skulle hämta hunden så fick den inte åka med pga massa strul med planet osv.. och NU när vi äntligen ska hämta den efter mycket strul så JO SJÄLVKLART är det jävla snökaos i halva sverige! haha asså.. ja va ska man säga? hoppas allt går bra hem för dom nu iaf :)

Här bjuder jag på en härlig snöig bild från förra vintern :D (p.s Dålig kvalité)


Saw VII 3D

Va på bio idag och kollade på den nya Saw filmen i 3D Sjuuukt bra va den :) men man hoppade till några gånger haha. Gillar vanligt vis inte skräck filmer men ja tycker alla Saw filmer är grymt bra fast väldigt äckliga. Men den här filmen va värd att se i 3D :)


"Chilldag"

Idag har jag börjat med att vakna för att sedan dra vidare till Hampus :) Jag kom dit och vi började med att åka till centrum och köpa en god juice, yoghurt m.m Duka upp snyggt och satte oss och åt :) MUMS! haha gick t.om upp ganska tidigt idag för att hinna med lite mer. Efter frukosten så chilla vi och tjöta mest med lite lyxiga spá saker. Sen kom hanns mamma hem och gjorde en jättegod thaigryta med ris, också skitgott! och till efterrätt blev det inlagd päron med grädde och riven choklad, Riktigt lyxigt blev det :) en riktig glidar dag idag!
Vi han iallafall hinna ta ett kort snabbt innan vi börja äta frukosten haha vi va så hungriga ;)

Men men de va de jag hade på härtat som hände idag




RSS 2.0