Häärligt

Nu har man dragit igång att sola och ut på långpromenader.. skithärligt! Allt roligt börjar närma sig nu, vill att tiden ska gå fort så man är där nu :)

Senare ikväll blir det massa mys ;) med nya Transformers 3

 

Tjohoo

Nu kommer det hända massa kul! så kommer vara dåligt med uppdaterning :) Ska försöka vara bättre på att ta kort så ni får se vad jag har haft för mig :)

Nu bjuder jag på egobild och en bra låt! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MkUxUTJGCV4


Torp..

Har varit på torp halva dagen med Hampus, mamma och Rickard. Haft en skitkul dag :) Fick köpt lite småskit med.. alltid behövligt ;) Övningskört också haha gick skitbra som vanligt, Snart kommer Hampus hit igen och då blir det att hitta på mer kul :) Börjat sola med så brun blir man snart igen ;)

Om snart en vecka blir det Gotland och veckan efter åker vi men båten.. Tagga!!! ska bli så grymt kul! läängtar! :D


Kyla..

Nu känner man att det börja närma sig vinter.. tycker det är en väldigt mysig årstid, tända massa ljus, se massa bra filmer och bara ha det mysigt :) Nu kommer det hända en del denna månaden.. kommer åka till Gotland, Rockbitch boat m.m massa kul :) så tiden kommer springa iväg ett tag, tycker det är skönt att få göra lite saker man aldrig gjort tidigre :) Sen blir det boka The reef hotell i Danmark! blir nog någon gång i feberuari vi åker då..

Massa att se fram emot så hoppas tiden går fort nu till allt!
Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på nya X-men First class! verkar grymt bra :)


Låt..

Hitta en jättefin som har satt sg på hjärnan just nu.. Känns som att en viss person har skrivit det till mig, precis som att det är så den kännde.. knepigt hur man kan relatera med musik.. Ligger och lyssnar på den nu iaf, sjukt fin..

http://www.youtube.com/watch?v=QLCsHTS4n9w&feature=related



RSS 2.0