Läsare

Kuul! Jag ser att ni hänger er fast här på bloggen, känns jättebra :) Jag vet att de har varit väääldigt dålig uppdatering nu det senaste men har inte riktigt haft tid förän nu, det har varit så himla mycket innan jul m.m men nu är jag igång igen och kommer uppdatera mycket mer ;) Sen efter nyår kommer det massa bilduppdatering på outfits oså..

Men imorgon smäller det!!! Då firar vi in 2011 :) Kommer det bli det bästa året någonsin kanske? Ja vi fårse vad som händer ;) Va tror ni? Har ni planer inför 2011? Resor? Nyårslöften?




Nyår!

Lägger upp mina nyårs skor nu :) köpte dom ett bra tag innan jul för tänkte ha dom på julafton men så blev det inte, så nu blir det nyårsskorna istället ;) Önska mig lycka till nu på nyår med dessa :D kommer kanske bli många fina vurpor haha.. men men jag får bjuda på det isf ;)


Köpta på scorette

Musik!

Musik är det bästa jag vet! klarar mig inte utan det ;)

sen vill jag bara tillägga att jag börjar grovt störa mig på en viss person nu :P haha asså, "den" Gnäller, grinar och har sån jävla sympati för sig själv och det är synd om "den" hela tiden, sedan snackar skit om människor som uttrycker sig om det, asså dubbelmoral? sorry men med den attityden och "stilen" kommer man ingen vart med ;) sök inte sån sympati hela tiden och tyck synd om dig och sedan snacka så mkt skit hela tiden om att andra gör det.

Såå åter igen till musiken :D har lite musiktips här

Flo Rida ft. Akon - Who dat girl
Michael Jackson ft. 50 cent - Monster
Keri Hilson - Lose control/Let me down
Bruno Mars - Grenade
B.o.b, Rivers Cuomo - Magic
Akon - Angel
Så nu har ni lite att lyssna på ;)


Jag på fotografering ;)

RSS 2.0