Skor..

Har massa skor som jag inte använder och är bara använda en gång! Så tänkte lägga ut några på tradera :) Riktigt snygga skor! men jag använder dom inte ändå som sagt, så bättre att bli av med dom än att dom står och samlar damm :) Kommer lite bilder på dom senare och länk till tradera när jag har lagt upp dom, så gå in och kika! kanske något ni vill ha? :)

September

Regn, regn och mer regn.. men nu har det varit uppehåll ett tag :) Tycker det är mysigt när det börjar bli höst och sakta närmar sig vinter.. då får man julkänslor.. underbart :)

Tänkte dela med mig av en fin bild jag tog i sommras på den fina havsutsikten :)


Regn

Det har regnat hela dagen verkligen, men som tur va så va det uppehåll när jag skulle ut med hundarna :)
På tal om när jag va ute med dom så stannade Trinny till och körde nosen mot marken, så jag stannade upp och tittade.. där satt en liten mus, jättesöt! den satt där och verkade inte alls rädd för mig eller hundarna :) haha


Jaa..

Hänt mycket och väldigt lite sedan jag blogga senast.. har verkligen varit jättedålig på uppdatering nu ett tag, har inte haft någon motivation alls :) Just nu iaf ligger jag i sängen och kollar på Knight and day, riktigt bra filmtips för dom som inte har sett den :) rolig och grymt bra!



RSS 2.0