Bilder.

Jag ska snart förnya lite bilder på mig, tar sällan kort längre men det är något jag får börja göra mer nu tycker jag :) Som sagt nu är jag inte helblond längre utan brunt med ljusa slingor, ska ta kort på de senare.. har inte haft riktigt tid med det nu så de får bli någon dag här..

Tänkte iallafall lägga ut två "modelpics" på mig och mitt blonda hår :)

Den första bilen är ca 2 år och den andra är runt ett halvår gammal :) haha så dags för uppdatering snart!






Shoppat igår..

Igår blev det shopping, älskar att komma hem med massa nya grejer! Superkul hade vi igår också :) Åkte med Lotta (min syster), mamma, Simon och annika. Vi storshoppade åt kinabuffé och grejer..

Här kommer lite av det jag köpte iaf ;) mest nödvändiga saker som används mycket.

Köpte bl.a Ansiktsmasker.

Shower Peeling.

Och supersnyggt rosa nagellack.


Dagens Tips.

Dagens tips är jättebra mot finnar! Jag använder själv denna produkt (Garnier Pure Anti-Spot Pen) Ni aplicerar den så fort ni känner att de är en finne pågång så torkar den ut direkt! Därför jag har så fin hy ;)

Om ni testar den som jag har sagt om mina andra tips också så får ni gärna slänga in en kommentar om hur ni tyckte den funkade på er :)


Stalker!?

Jag har serriöst fått en stalker efter mig som alla runt om kring mig har märkt och sedan sagt till mig tills jag började kolla upp detta och serriöst det stämmde.. Det börjar bli väldigt creepy nu för denna stackars tjej har inget eget liv eller egen stil hon kör på min stil :/ ja menar man ska följa sin egen stil? skriva saker som kommer från sitt hjärta och ingen annans? Mina vänner som läser detta vet vem det är men jag tänker inte lägga ut några namn eller peka ut henne, förhoppningsvis förstår hon själv när det börjar gå till en överdrift!

Först började allting märkas på facebook då hon kopierade inprinsip mina "logginlägg" och skrev om något ord eller så.. eller använde sig mkt av ord som jag skrev eller t.o.m kopierade rakt av! sen så nu har hon precis startat egen blogg och redan skrivit "min blogg kommer att handla om mitt liv, mode och skönhetstips m.m ni kommer att märka.." hon ändrade alltså bara ordet "mode" istället för det jag skrev "recept" hmm.. man vet aldrig vad som kommer här näst? jaja.. så är det med det är som sagt mest synd om henne för man ska som sagt följa sitt hjärta m.m inte någon annans :) De va allt jag hade på hjärtat nu.

Kommer lägga upp "Dagens Tips" lite senare idag :)

Puss på er!


Chiiilllaarr..

Med hampus just nu :) vi har precis varit på en långpromenad som tog 1½ timma.. helt slut är vi men det gör gott för kroppen ;)

Vi har börjat med att gå ut och gå varje dag, visst är vi duktiga? va hände där? haha.. men träningen ska hållas stenhårt nu iallafall!

Igår färgade jag håret IGEN haha tröttnar snabbt på samma hårfärg, men nu är ja faktiskt nöjd så denna färgen ska jag behålla ett tag ;) ni får se bilder senare på hur håret blev tillsut efter färgning klippning osv.. :)  

Ne nu ska vi vi dricka en kopp te och ha lite spalyx m.m :) Slänger in ett inlägg senare eller imorgon.


Sos-animals.

Tiden går fort och det va inte längesedan jag och mamma satt och kollade på sos-animals hemsida och blev stört förälskade i denna söten.. Vi kollade runt lite på olika ställen efter en kompis till våran hund vi har nu, och vi hittade inte något speciellt. Sen har vi alltid velat rädda en hund från något "räddningscenter". Så vi kikade in på www.sos-animals.se och hittade en passande hund till våran så vi gjorde en intresseanmälan men då va den tydligen redan reserverad.

Några dagar senare ringde dom och berättade att dom hade precis fått in ett gäng nya hundar som dom tyckte vi skulle kolla på istället, så gjorde vi det och blev förälskar i denna :) Trinny heter hon och hon hittades utav sos-animals med sin mamma och mormor i en liten låda med nät över.. Då bestämmde vi oss direkt, vi va sålda! :)

Nu väntar vi ivrigt tills vi får hämta henne på arlanda flygplats! :)

Jag tycker att om ni har velat ha hund länge men inte vet riktigt vad för ras osv.. så tycker ja verkligen att ni ska kolla in på www.sos-animals.se <-- (klicka på länken för att komma direkt till hemsidan) och överväga att rädda en hund från spanien istället. Ni kommer inte att ångra er ni gör en god gärning och får en vän för livet :)
Kan inte bli mycket bättre?




Dagens Tips.

Denna metoden har jag själv inte testat har bara testat riktig tandblekning och jag tyckte det hjälpte bra :)
Men det är inte bra att bleka tänderna med massa ämne som fräter der förstör emaljen.

Så jag hittade denna metoden som lät jättebra, utan starka ämnen som bara förstör tänderna det är värt att testa!
Ska faktiskt testa det själv någon gång och då kommer jag berätta om det mer, om det funkade osv..
Men jag tycker det låter jättebra och apelsinen är god att äta med.. massa vitaminer, perkekt!

Det är tydligen många som har testat det och dom såg skillnad direkt!
Ämnerna som finns i apelsinskalet rengör och bleker.. bra va? Värt att testa.

Glöm inte att om ni testar det så får ni gärna slänga in en kommentar och berätta om de gjorde skillnad och va ni tyckte?


Linser..

Nu har mina linser äntligen kommit! beställde ett par bruna linser utan styrka.
Ska iväg sen och hämta ut dom, kommer bli skitsnyggt :) Älskar bruna ögon till chokladbrunt hår.

Beställde dom på (www.fargadelinser.se) :)



Dagens Tips.

Alla gånger man har varit ute på stan, med kompisar, skolan eller jobbat och inte haft tid för att snabbduscha håret innan man ska möta upp någon till fest eller något annat. Eller bara varit sjuk och måste ta sig upp i sängen för något ärende.

Då har jag ett tips som funkar jättebra! (speciellt när man har blon hår) för det ger en "blekande ton" på håret.

Try it om ni hamnar i en sådan situation och skriv gärna en kommentar hur det funkade och vad ni tyckte :)



Nu har jag äntligen...

Fått igång bloggen :) Stort tack till Irma & Hampus som hjälpte mig att fixa headern! blev supernöjd!


I denna bloggen ska ja skriva om allt! mitt liv, recept, skönhetstips m.m ni kommer märka ;)

RSS 2.0