Sos-animals.

Tiden går fort och det va inte längesedan jag och mamma satt och kollade på sos-animals hemsida och blev stört förälskade i denna söten.. Vi kollade runt lite på olika ställen efter en kompis till våran hund vi har nu, och vi hittade inte något speciellt. Sen har vi alltid velat rädda en hund från något "räddningscenter". Så vi kikade in på www.sos-animals.se och hittade en passande hund till våran så vi gjorde en intresseanmälan men då va den tydligen redan reserverad.

Några dagar senare ringde dom och berättade att dom hade precis fått in ett gäng nya hundar som dom tyckte vi skulle kolla på istället, så gjorde vi det och blev förälskar i denna :) Trinny heter hon och hon hittades utav sos-animals med sin mamma och mormor i en liten låda med nät över.. Då bestämmde vi oss direkt, vi va sålda! :)

Nu väntar vi ivrigt tills vi får hämta henne på arlanda flygplats! :)

Jag tycker att om ni har velat ha hund länge men inte vet riktigt vad för ras osv.. så tycker ja verkligen att ni ska kolla in på www.sos-animals.se <-- (klicka på länken för att komma direkt till hemsidan) och överväga att rädda en hund från spanien istället. Ni kommer inte att ångra er ni gör en god gärning och får en vän för livet :)
Kan inte bli mycket bättre?




Kommentarer
Postat av: Lotta

Gud vad fint skrivet! Detta gör att man absolut överväger att istället hjälpa en hund istället för att köpa en valp från en uppfödare!! Heja er som vill hjälpa en hund i nöd!



Längtar som tusan till ni får besked, åhhh det ska bli så roligt :D



Kram, vi ses snart Jessica :)

2010-09-24 @ 10:04:24
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tack så mkt lotta! va kul att du tycker det! håller absolut med dig :) man gör en god gärning samtidigt som man får sin vän för livet som man kanske länge velat ha :)



De gör vi lotta! Kram

2010-09-24 @ 17:10:45
URL: http://jessicaannasvensson.blogg.se/
Postat av: hundhataren

en vän förlivet ? hundjäveln dör ju efter ett par år, så det stämmer ju inte ! låt hundarna få dö där och köp en hund på blocket istället.. mindre problem och man får ingen rädd liten hundfan :)

2010-09-26 @ 16:37:43
Postat av: Jessica

haha va störd :P Nejnej dom kan lika gärna dö dom med från blocket? ett par år? jo de beror på hur du har behandlat dina tidigare hundar haha :) en liten hund lever längre än större hundar så man får många fina år med hunden :) ingen skillnad från dom på blocket? nu gör vi en god gärning och räddar hunden istället :P

2010-09-26 @ 20:54:49
URL: http://jessicaannasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0