Halloween!

Nu är det äntligen halloween! För mig så när hösten börjar komma så längtar jag till halloween, för att klä ut sig och ja de händer såklart massa skoj på halloween :) Ungar som springer runt och säger "Bus eller Godis" i varenda hus. Tycker ni det är kul med halloween? Och vad gör ni hellst då? Ut och festar och klär ut sig? Sitter hemma och ser några bra skräckisar och myser med godis? Skriv gärna vad ni tycker om att göra hellst. Själv tycker jag om både och, det beror ju helt och hållet på vilket humör man är på men självklart tycker jag det oftast är lite roligare med partaj och utklädnad ;)

Vad ska ni klä ut er till? Och vad tänker ni på först när ni hör ordet "Halloween"?

Det första jag får upp i huvudet är pumpor, tycker det är fint när folk skär ut ögon mun osv och sätter in ljus i dom så dom står och lyser sådär mysigt :) 






  

Parfym? (Dagens Tips)

Vilken typ av parfym gillar ni? Något som luktar friskt och fräscht lite åt citrus hållet? Eller kanske åt godis/varm/kärlek hållet? :) Jag tipsar iaf om denna parfym av Britney Spears "Radiance" för den är perfekt parfym som jag verkligen älskar!


Mycket som hänt

Oj de har verkligen varit fullt upp för min del denna veckan :) Därav dålig uppdatering. Men jag ser att ni håller er kvar och är nyfikna på vad som kommer här next ;)

Kan kortfatta allt.

Varit och kollat på en häst, han va jättefin och nu har ja han på prov en sålänge, och allt ser lovande ut! så snart kommer han bli min :) jätteglad är jag!

Sen i lördags skulle vi åka till Arlanda och hämta våran nya vovve men de blev aldrig av tyvärr för dom fick inte ta med sig två hundar i samma bur alltså (flygbolaget) satte stopp för det, så vi stod redo att åka och fick höra den dåliga nyheten. Men men inget att göra åt vi får bara vänta ett litet tag till nu sen får vi äntligen hem henne! För nu får dom inte strula mer :)

Så nu fick ni veta en del av vad som har hänt.. Ja just det höll på att glömma.. Har ju målat huset och grejat massa med renoveringen och allt börjar äntligen falla på plats och bli skitsnyggt! :)

Uppdaterar så snart ja kan igen med Dagens tips osv..

Vill bara tillägga att nu är ja jättesugen på Havreboll och vaniljcola! Är inte ni ? ;)




storstädat!

Idag har jag, Hampus och Simon stoooooooooooooooooooorstädat mitt rum från grund och botten! Rivit ut allt jag hade på rummet och möblerade om allt.. precis allt! usch detta va verkligen välbehövligt :) det blir dammit så fort! klarar inte av det..

flytta runt solariumet, sängen och garderoben så helt plötsligt blev allt mkt större och mysigare :) perfekt!

Så nu har vi förtjärnat oss avkoppling med te, aniktsmask, cider och chips! 

Stort tack till Hampus och Simon.W! hade aldrig blivit så fint utan eran hjälp! :)




Myssöndag!

Nu har jag och Hampus precis varit ute och gått.. skithärligt! perfekt väder och allt på en mysig söndag :)

Vi gick in till färgelanda för att köpa massa gott.. Jag älskar söndagar för då blir de oftast "Rehabdagar" med bl.a Ansiktsmasker, hårinpackning och massa annat :)


De här är vad vi köpte!

(Ser ni att vanillacocacolan är tillbaka tillfälligt) MUMS!






Häär..

Kommer en ny bild på mig :)

Här är den nya hårfärgen är SUPERNÖJD! :)
Och den nyaste gadden. Supernöjd över den med ;)


RSS 2.0