Hampus inlägg!

 

* Kängor på både killar och tjejer! Det är riktigt snyggt!

* "Björnfitta’’ ( Pälsmössa )

* Slitna jeans.

* Tjejer och killar som vågar ha sin egen stil.

* Judit & Judit. Haha!








* Killar som går med byxorna så långt ner att hela deras röv syns, ingen vill se din röv, borde finnas en gräns hur långt ner man får ha dom.. det vidrigaste är när man ser skit ränder i deras underkläder hahahaha. Samma med tjejer med för mycket uringning sexigt men det blir lite för mycket när nippels börjar synas hahaha.

* Personer med ihopväxta ögonbryn, ser inte snyggt ut.

* Tjejer med shiitfaces (alltså för brunt kladd i ansiktet)

* Tjejer som dränker sig i brun utan sol. Det är meningen att man ska bli "brun" inte orangeröd eller dark chocolate take it easy remember, less it more!

* Tjejer med överdrivet mycket vitt eller ljusrosa läppstift, jag fattar inte varför.. det ser ju bara äckligt ut

* Män som går med sin flickvän/fru/barn och spanar in andra tjejer SKABBIT! Så pinsamma är dom och jag tycker synd om deras flickvän/fru som är hur vackra som helst och ändå lägger inte deras man märke till dom utan spanar hellre in andra det är skämmigt.



*
"Mammaspojkar" 25åringar och uppåt som bor hemma och inte klarar sig på egen hand utan låter deras mamma vara som en pass upp slav till dom.. plockar upp deras skit, lagar deras mat, tvättar och viker deras kläder osv det är pinsamt och fel.. dom borde ta hand om deras gamla mamma och inte tvärt om.



*
Killar som dränker sig i parfym & deospray för att dölja svett lukten! såkallad "raggardusch". Nu ska jag förklara några saker för er ;) Det luktar inte bättre för att du tar på dig mer parfym/deo eller jo i 3 sek haha sen efter det stinker det dubbet så mycket som innan för att både parfym och deo ska man ta på nyduschad! Det är inte till för att ta bort svett lukt som redan blivit! Ta en dusch för fan sen sätt på deo!



 * Folk som dömmer fast dom inte vet ett skit om den personen.. don't judge a book by its cover..  read it first.


 /Hampus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0