Olycka..

Fan de hände något jättehemskt precis.. Jag och min pojkvän va ute och körde lite och kollade runt för vi hade inget att göra, så sen när vi skulle åka tillbaka hem igen så skymtade vi något snabbt på vägen och väjde så såg vi att de va ett rådjur liggandes och det levde.. men båda bakbenen va av och ena fram och den försökte resa sig upp hela tiden men de gick inte, och direkt när vi stannade så ringde Simon polisen så dom fick tag i en jägare.. Så vi ställde bilen in till kanten en bit bort så bilar kunde sakta in och hinna se rådjuret.. Sen efter en liten stund kom frida och hjälpte till med sin bil och ställde sig i andra filen precis framför rådjuret.. Så efter ett tag kom tillslut jägaren och sköt rådjuret..

Asså fyfan vilken hemsk upplevelse de har varit att se den lida så mycket.. Jag fattar inte hur fan en människa som kör på ett djur bara kan sticka??? Hur fan tänker dom?? Vill dom ligga och lida ihjäl??? fyfan.. dom får ju tänka!!
Är skitarg över sånna idioter som är så iskalla.. Men är glad att vi kom precis efter det hände så vi kunde få slut på rådjurets lidande..

Usch ja detta va inte kul men nu lider den inte mer som tur är och att vi kom dit så snabbt och fick ringt..

Ett STORT TACK till er som hjälpte till med detta Speciellt Simon och Frida som gjorde så mkt, Tack till er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0